Afbeelding
FILMHUIS KAMPEN

Filmhuis 27 en 28 november: 45 YEARS

Algemeen

Vrijdag 27 en zaterdag 28 november

45 YEARS

Groot/Brittannië 2015 Regie : Andrew Haig Cast : Tom Courtenay, Charlotte Rampling, Geraldine James, Richard Cunningham Aanvang : 20.15 uur, lengte: 93 minuten Trailer https://www.youtube.com/watch?v=W8OUu2ezJvw Reserveren via WWW.filmhuiskampen.nl

Het is een week voor het 45-jarige huwelijksfeest van Kate en Geoff Mercer wanneer er een brief arriveert voor Geoff. Het lichaam van zijn eerste geliefde is gevonden in het ijs van de Zwitserse Alpen waar zij begin jaren 60 vermist raakte. Het bericht brengt het de echtgenoten danig uit balans en het is nog maar de vraag of hun huwelijk het feest haalt in de vijf dagen die nog resteren.

45 YEARS is een film van de Britse regisseur Andrew Haigh (Weekend). Hij baseerde het script op een kort verhaal van David Constantine. 45 YEARS ging in wereldpremière op het Internationale Filmfestival van Berlijn, waar beide hoofdrolspelers onderscheiden werden met een Zilveren Beer. Het Britse drama heeft in een maand tijd meer dan 100.000 bezoekers getrokken in de Nederlandse theaters.