Afbeelding
Tamrouti

NK-goud voor Soufian Tamrouti

· leestijd 1 minuut Sport

TILBURG – Soufian Tamrouti heeft zaterdag goud gepakt bij het NK Cross tijdens de internationale Warandeloop in Tilburg. Het talent van AV Isala ’96 won de strijd met overmacht bij de jongens junioren D1. Het was een prestatie van formataat, omdat de Nederlandse top aanwezig was. Het was al de vierde keer dat Tamrouti is gekroond tot beste Nederlander in zijn klasse. Voorgaande jaren moest hij twee keer een Belg voor hem dulden.

Ook clubgenoot Mika van Mierlo haalde het podium. Bij de tweedejaars jongens pupillen A ging hij voortvarend van start. Na een paar honderd meter moest hij de koppositie overgeven. Lange tijd leek het erop dat hij de tweede plaats kon vasthouden, maar uiteindelijk kwam hij als derde over de streep. Met deze klassering was Van Mierlo zeer tevreden.

Zondag kwam Irene Bijman bij de Warandeloop aan de start bij de meisjes B. Vanaf de start kon ze in het internationaal geweld alleen maar volgen. Uiteindelijk kwam ze binnen op een voor haar tegenvallende 35ste plaats.

18 pupillen en 7 junioren van AV Isala kwamen zaterdag in actie bij de eerste indoorwedstrijd van het seizoen, de Koninklijke Van der Morst Jeugd Indoor Gala in Heerde. Er stonden verschillende disciplines op het programma. Goud was er voor Lisa Hoogervorst, Sil Krediet en Richard Meuleman. Valerie van der Laan, Hugo Visser, Lars Bosman, Manon Los en Judith Groen veroverden zilver. Jesse Ouwehand en Eva de Vries gingen met brons naar huis.

Bosloop

AV Isala ’96 houdt op zondag 29 november de tweede bosloop van het seizoen in het Roggebotsebos. Er wordt een ronde van 3,4 kilometer uitgezet die één, twee of drie keer kan worden afgelegd. Tevens is er een kinderronde van 1,5 kilometer. Deelname kost een euro. Kinderen kunnen gratis meedoen.

De start is even voorbij de parkeerplaats achter het AZC in het Roggebotsebos.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 12 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 12 uur geleden