Afbeelding

Luxe woonlofts in het hartje van Kampen

· leestijd 1 minuut Algemeen

Rik Speijer en Peter Mulderij hebben het karakteristieke pand aan het Muntplein 1 gekocht om vijf luxe woonlofts te creëren in het hartje van Kampen. Het duo heeft veel ervaring in het realiseren van bouwprojecten en realiseerde onlangs nog vijf woonlofts aan de Noordweg.

Veel voorbijgangers hebben ongetwijfeld ooit bewonderend naar het pand aan het Muntplein 1 gekeken. Het pand valt op. De vele details in de gevel, opgetrokken in de eclectische stijl, zijn een lust voor het oog. Het houtsnijwerk in de kozijnen is met aandacht en zorg gedaan.

Het pand heeft een woonoppervlakte van 300 vierkante meter en drie verdiepingen. Ideaal voor de handige handen van Speijer en Mulderij die het pand besloten op te delen in vijf lofts die nu in de verkoop zijn gegaan.

Een unieke kans om te wonen in een stijlvol pand met historie in het centrum van Kampen. De lofts hebben ieder twee slaapkamers en een eigen berging. Iedere loft heeft een prachtig uitzicht over het Muntplein. Daarnaast hebben ze nog hun eigen bijzonderheden er is er één met een balkonnetje en de bovenste loft een dakterras van ruim 20 vierkante meter met een spectaculair uitzicht over de daken van de stad en een prachtige uitkijk op de 's avonds verlichte Bovenkerk.

De lofts gaan in de verkoop vanaf 124.500 euro vrij op naam. Op de website www.woonlofts-kampen.nl is meer informatie over de woningen te vinden samen met enkele artists impressions.

Afbeelding
Passieconcert door CMV Euphonia Wilsum in de Hoeksteen IJsselmuiden (3 foto's) Algemeen instagram 17 uur geleden
Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 19 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 19 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17