Afbeelding

Open dag klikgebit

Partnerbijdrages

Nooit meer een loszittend kunstgebit. Dat is wat een kunstgebit op implantaten mogelijk maakt. En daarover gaat de open dag op zaterdag 28 november bij Tandprothetische Praktijk N.M. Lubberts in Kampen. Bezoekers kunnen tussen 10.00 en 15.00 uur binnenlopen om meer te weten te komen over een kunstgebit op implantaten. Er wordt een presentatie gehouden over implantaten en bezoekers krijgen persoonlijk advies.

Mensen die al jaren last hebben van een slecht passend kunstgebit ondergaan vaak veel pijn. Velen kunnen niet zonder pijn eten en voelen zich erg onzeker. Ze durven niet meer breeduit te lachen en te spreken. Een klikgebit, zoals een kunstgebit op implantaten ook wel genoemd wordt, is een duurzame oplossing.

“Implantaten zijn een hele goede oplossing” stelt tandprotheticus Lubberts. Bij het dragen van een kunstgebit slinkt de kaak. Dat geeft speling aan het gebit. Met een klikgebit kan dat worden voorkomen. “Mensen denken vaak dat het om een grote operatie gaat, dat het te duur is en dat het niet wordt vergoed. Een misverstand dat we uit de weg ruimen,” aldus Nico Lubberts.

Tijdens de open dag is zowel de tandprotheticus als de implantoloog aanwezig om vragen te beantwoorden, zoals: Wat is een implantaat? Welke mogelijkheden zijn er voor mij? Wordt een implantaat vergoed?

De praktijk is te vinden aan de Vloeddijk 54 in Kampen. Voor meer informatie: (038) 33 27 548.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 11 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 16 uur geleden