Afbeelding
Robert Terpstra

Vierde Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap

Sport

Vierde Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap

Zaalvoetbalvereniging Futisala organiseert vlak na de kerst en wel op maandag 28 december opnieuw het Futisala Kamper Zaalvoetbal Kampioenschap. Dit evenement zal die dag tussen 11.00 uur en 16.00 uur plaatsvinden in sporthal De Reeve.

Vanwege de groeiende belangstelling voor dit toernooi, is naast een hoofdtoernooi nu ook een voortoernooi in het leven geroepen. Op dinsdagavond 22 december strijden vanaf 19.00 tot 21.00 uur in Sporthal De Reeve de eerste teams van vv ’s Heerenbroek, VV Kampen, vv Wilsum en zaalvoetbalvereniging Allotria voor twee plaatsen in het hoofdtoernooi. Hierbij zijn net als vorig jaar vertrouwde teams als Go-Ahead, DOS Kampen, KHC, KZVV’75 en Futisala weer van de partij.

Door het wegvallen van IJVV (veel blessureleed) zal er ook dit jaar weer een gastteam van buiten Kampen meedoen; zaalvoetbalhoofdklasser SVI uit Zwolle, met een aantal Kampenaren in haar gelederen. Nieuw dit jaar is een wedstrijd tussen de E1 jeugd van Dos Kampen en de E1 jeugd van Go-Ahead. Deze wedstrijd zal plaatsvinden vlak voor de halve finales van het hoofdtoernooi. Hiermee zijn alle ingrediënten voor een attractief toernooi – voor jong en oud – aanwezig!

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.