DOS Kampen in blessuretijd onderuit

KAMPEN – DOS Kampen leek op weg naar een remise. Na een vrije trap scoorde Dieren in de blessuretijd de winnende treffer (0-1). Dat het een doelpunt was met een buitenspelluchtje maakte de nederlaag extra zuur.

“Dit is zuur frustrerend. Als de tegenstander zegt dat ze de punten gestolen, zegt dat genoeg. We hadden het betere van het spel, maar hebben het zelf niet afgemaakt. We doen onszelf tekort”, aldus een teleurgestelde DOS-trainer Han Hanekamp.

In dit duel golfde het spel op en neer. In de eerste helft was er een kans voor Rico Westendorp. In de rebound mikte hij naast. Na rust opereerde DOS veelvuldig op de helft van Dieren en waren de betere kansen voor de thuisploeg. Arjan Vorsselman en Serkan Sahintürk waren echter niet trefzeker. Daarna liet DOS teveel liggen in de eindpass. Daardoor liepen verschillende kansrijke situaties op niets uit. DOS was de betere ploeg. Daarom kwam de late treffer van Dieren hard aan.

Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 3 uur geleden
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 3 uur geleden
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 6 uur geleden
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 14 uur geleden
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 15 uur geleden
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 15 uur geleden
Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 16 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen gisteren
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57