Inschrijving Oudejaarsloop geopend

Sport

KAMPEN – Hardlopers kunnen zich weer inschrijven voor de Kamper Oudejaarsloop. Op donderdag 31 december houdt Atletiekvereniging Isala ’96 de Oudejaarrsloop in het Kamper stadspark,

Fysiotherapie Papegaaij & Tegelaar en AV Isala’96 hebben op donderdag 3 december hun handtekening gezet onder een nieuwe driejarige sponsorovereenkomst in het kader van de Oudejaarsloop. Het bestuur van AV Isala’96 is blij met de ondersteuning en Papegaaij en Tegelaar zijn trots op de kans om ook de komende jaren hun naam aan het hardloopevenement te kunnen verbinden.

Maarten Papegaaij, zelf fervent hardloper, ziet het als een logische combinatie. “Als fysiotherapiepraktijk is het onze missie gezond bewegen te stimuleren, en wat is mooier dan buiten met elkaar hard te lopen. Fysiotherapie Papegaaij & Tegelaar is gevestigd in gezondheidscentrum ’de Hanze’ en bestaat dit jaar 30 jaar. In februari 2016 wordt dit onder andere gevierd met een open huis.

Op donderdag 31 december klinkt om 11.00 uur het startschot voor de halve marathon en de overige afstanden van de Oudejaarsloop. De start is aan de Kennedylaan ter hoogte van Sporthal de Reeve. Voorafgaand aan de halve marathon vindt vanaf 10.45 uur een kidsrun plaats.

Inmiddels is de voorinschrijving geopend via http://avisala96.nl/oudejaarsloop