DEV geeft kerstconcert in Bovenkerk

Algemeen

KAMPEN - Het Christelijk Kamper mannenkoor DEV geeft op 26 december (Tweede Kerstdag)  haar jaarlijkse Kerstconcert in de Bovenkerk.

Dit jaar zal het koor worden ondersteund door een Strijkersensemble, Clara de Vries, sopraan en Marco den Toom als vaste organist, die het beroemde Hinsz-orgel zal bespelen in de koorbegeleiding, samenzang en orgelsolo. Het geheel staat onder leiding van Gerwin van der Plaats, die tevens ook de vleugel zal bespelen. De organisatie: “Het programma zal ook dit jaar weer bestaan uit geliefde kerstliederen. Daarnaast zullen dirigent en sopraan samen met het koor soleren in het overbekende ‘O Holy Night’ en natuurlijk ontbreekt ook het ‘Stille Nacht’ in kerstsfeer niet op het programma. Het gehele kerstconcert is te volgen via videoschermen in de kerk.”

Aanvang Kerstconcert om 20.00 uur, kerk geopend 19.15 uur. Vanaf 19.50 uur is er samenzang in de kerk. Kaarten in voorverkoop kosten 12,50 euro per persoon. Aan de kerk betaal je 15 euro persoon Kinderen tot en met 15 jaar betalen 7,50 euro. De kaarten zijn te verkrijgen bij Evangelische boekwinkel De Rank, Kaashuis 't Volle Pond, Helleman Woninginrichting en  The Read Shop.

Wethouder Van den Belt (links) en Liset Vollebregt van de WachtVerzachter.
Zandloper overhandigd aan wethouder Van den Belt als markering start WachtVerzachter Algemeen 5 uur geleden
Afbeelding
Livera alweer 5 jaar terug in Kampen en dat wordt gevierd met 5 dagen met 20% korting Partnerbijdrages 5 uur geleden
Afbeelding
Wijkverpleging IJsselheem, werk dat er echt toe doet Partnerbijdrages 5 uur geleden