Afbeelding
Winkelcentrum Stadshagen

Sfeervol inkopen in Stadshagen

Algemeen

In het voorjaar van 2015 ging de schop in de grond voor een update van het winkelcentrum. Meer groen, meer sfeer, meer bankjes en meer fietsenstallingen. Maar volgens de winkeliers is de tien jaar oude feestverlichting ook nodig toe aan een update en is er nieuwe energiezuinige verlichting ingekocht. Inmiddels hangt alle feestverlichting op zijn plek.

De nieuwe ledverlichting fleurt de Wade, Werkerlaan en Belvédèrelaan op. In de Wade zijn sierlijke sterrensluiers opgehangen en de winkelstroken aan de zijkanten worden sfeervol verlicht met goud- met zilverkleurige zonnen. Intussen is ook de kerstboom geplaatst in het midden van de Wade die uiteraard ook behangen is met gezellige lichtjes.

Ook is gedacht aan het plein voor het Cultuurhuis. In overleg met de gemeente werd elke boom op het plein voor het Cultuurhuis voorzien van vele kleine ledlampjes. En als hekkensluiter is een mooi verlichte kunstkerstboom op het kleine pleintje aan de Belvédèrelaan geplaatst. Daarom geldt ook voor de donkere dagen van het jaar: sfeervol (kerst)inkopen doe je in Stadshagen.

Kijk voor meer informatie op onze website of Facebook-fanpagina.

Website: www.winkelcentrumstadshagen.nl

Facebook: facebook.com/wcstadshagen

Twitter: @wcstadshagen