Afbeelding
S. Weijland

Succesvol weekend minioren Deltasteur

· leestijd 1 minuut Sport

Afgelopen weekend lieten de minioren van Deltasteur van zich horen tijdens de Swimkick in Emmeloord en het miniorencircuit in Wapenveld.

Bij de swimkick zwemmen de jongste zwemmers van Deltasteur. Tijdens deze wedstrijd deden er 6 nieuwe zwemmers mee van Deltasteur en zij lieten zien dat ze al veel geleerd hebben bij de miniorenselectie. Mart Wezenberg zwom in zijn eerste officiële wedstrijd naar het goud op de 25 meter rugslag en naar het brons op de 25 meter schoolslag. Het goud bij deze wedstrijd ging ook naar Arjan Boogaard, Tom Nijhuis en Laura van der Wal. Zilver ging naar Rutger Wensink. Het brons ging naar Tom Nijhuis, Arjan Boogaard, Bram Wammers en Marlouke Frijstein (2x).

In Wapenveld verschenen de oudere minioren aan de start. Hier stonden een aantal nieuwe afstanden op het programma, namelijk de 200 meter vrije slag en 100 meter vlinderslag. De zwemmers waren toch wat zenuwachtig, maar dit zag je niet terug in de gezwommen tijden. Yanieck Frijstein pakte zowel op de 100 meter schoolslag als op de 50 meter vlinderslag de eerste prijs. Christian van der Werf werd op dezelfde afstanden twee keer tweede en Senna Geerdink zwom op de bovengenoemde nieuwe afstanden twee keer naar de derde plaats. Tweede prijzen waren er ook voor Max van Ginkel en Thijs ten Koppel . En de derde prijs ging ook naar Jayden Vos en Pjotr Bakker. Grote persoonlijke records waren er bij deze wedstrijd voor Senna Geerdink, zij zwom een pr van maar liefst 26 seconden en Pjotr Bakker haalde 12 seconden van zijn tijd af.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 9 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 14 uur geleden