Afbeelding

Route naar olympisch goud voor ondernemers

Partnerbijdrages

Ondernemen is topsport. Om uiteindelijk succesvol te worden en te groeien, zijn tegenslagen onvermijdelijk. Snowboardster en olympisch kampioen Nicolien Sauerbreij weet er alles van. Tijdens de relatieavond die Felix Accountants & Belastingadviseurs, Felix Bedrijfsjuristen en Felix Hippische Juristen op 25 februari samen organiseren vertelt ze ondernemers over de weg naar succes. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Klanten en relaties kijken nu al uit naar 25 februari, zo blijkt uit de stroom aanmeldingen die op gang is gekomen. Als topsporter is Nicolien Sauerbreij als geen ander in staat ondernemers te inspireren over doorzetten om uiteindelijk succes te bereiken. Onder het genot van een warm en koud buffet kunnen ondernemers haar verhaal horen en met elkaar netwerken.

De relatieavonden zijn kosteloos voor bezoekers en vinden maandelijks plaats aan de Goudplevier 123 in IJsselmuiden. Op 28 januari staat de eerste van het nieuwe jaar gepland. Aanwezigen kunnen die avond behalve netwerken ook profiteren van praktische tips over het behalen van belastingvoordelen in 2016.

Aanmelden voor de relatieavond op 28 januari kan nu via info@felixaccountants.nl of (038) 333 75 74. Het is ook mogelijk alvast een vooraanmelding te doen voor degenen die verzekerd willen zijn van een plaats op 25 februari. De data van alle avonden in 2016 zijn te vinden via de website www.felixaccountants.nl.

Felix Accountant & Belastingadviseur

Goudplevier 123 8271 GB IJsselmuiden