Afbeelding

Piek mee met Kerst in Oud Kampen

Partnerbijdrages

Heeft u ze al gezien, de speciale acties van verschillende Kamper winkeliers? De ondernemers hebben spontaan besloten de handen inéén te slaan ter ondersteuning van Kerst in Oud Kampen. Voordeel voor u, voordeel voor het Kamper theaterfestival!

De speciale acties zijn te herkennen aan de stickers die de winkeliers op hun winkeldeur en op de producten zelf hebben. Van kleding tot kaas, en van elektronica tot een knipbeurt; alle winkeliers die meedoen aan de actie zetten zich belangeloos in voor Kerst in Oud Kampen! De speciale actieproducten zijn niet alleen prettig geprijsd, maar leveren ook nog eens voordeel op voor Kerst in Oud Kampen. Een pluim voor de winkeliers, een piek voor Kerst in Oud Kampen!

De deelnemende winkels zijn: De Winkel van Kaatje, Geerstraat 10; Kunstig Kitschwerk, Geerstraat 19; McHelp, Geerstraat 24; Slaapadviescentrum Kampen, Geerstraat 29; RM Fashion, Geerstraat 27; Kaaspakhuis Kampen, Geerstraat 18; Wishman Kampen, Geerstraat 6; De Stoffenkraam, Geerstraat 15; Zoetelief, Geerstraat 16; Speelhuys Kampen, Geerstraat 25; Hairspray, Geerstraat 41; Kalter Aardbeien, Tuindersweg 2 IJsselmuiden