Set Up IJsselmuiden

Brezo/KBS Set Up sluit het jaar met dubbelslag.

IJsselmuiden 12 december - Afgelopen dinsdag speelde Brezo/KBS Set Up de op één na laatste wedstrijd van het seizoen. De bekerwedstrijd in en tegen Oudehaske werd in drie sets vrij simpel gewonnen en gaat men door naar de 4de ronde A van regio Noord. Zaterdag stond de wedstrijd tegen S.V.I. op het programma en Set Up was er op gebrand het jaar goed af te sluiten.

De eerste set begon matig. De pass kwam niet goed en ook aanvallend kwam Set Up er maar moeilijk door. Tevens kon S.V.I. ook serverend niet onder druk gezet worden. Er werd dan ook snel tegen een achterstand aangekeken. Dit kon niet meer goed gemaakt worden en ging de eerste set met 14-25 verloren.

De tweede set begon Set Up beter en er kon een mooi gaatje geslagen worden. De service druk ging omhoog waardoor S.V.I. de pass niet goed onder controle kon houden. Aan het eind van de set werden er nog wat punten verspeeld, waardoor S.V.I. nog wat terug kon komen. Toch was het Set Up die de set naar zich toe trok met een stand van 25-21.

Ook de derde set werd er redelijk gevolleybald. Toch kon door veel eigen fouten er geen voorsprong gebouwd worden. Het ging lange tijd gelijk op. Door een fout van de arbitrage raakten de Brezo/KBS Set Up wat gefrustreerd. In een spannend slot waar nog een gele kaart bij viel voor de thuisploeg, werd uiteindelijk de set toch gewonnen 29-27.

De vierde set begon Set Up echt te volleyballen. De pass werd beter, en kon er meer gevarieerd worden. Met als resultaat een ruime voorsprong. Toch ging Set Up aan het eind van de set achterover leunen. Er kwam moeite met de pass, waardoor S.V.I. redelijk terug kon komen. Uiteindelijk wist Set Up toch de set naar zich toe te trekken en tevens de wedstrijd met 3-1 te winnen. 25-19