Afbeelding
Gast

Slagerij Norg voor feestelijk tafelen

· leestijd 2 minuten Algemeen

Wordt het een traditionele Kerst met een heerlijk gekruide rollade of een hele kalkoen? Of wilt u het eens helemaal anders doen met boterzachte kalkoendijen of een mooi stuk wild. Slagerij Norg heeft alles in huis om uw kerstmaaltijd uit te laten groeien tot een groot succes. Henk Norg heeft diverse vleessoorten en biedt als poelier ook nog een gevarieerde keuze in verschillende soorten gevogelte en wild.

Ruime keuze

De kerstmaaltijd is voor veel mensen nog steeds een van de sfeervolste hoogtepunten tijdens de Kerst. Vooral vlees of gevogelte spelen daarin vaak de hoofdrol. Dat weet Henk Norg als geen ander. Hij doet er alles aan om van iedere maaltijd een succes te maken. Wie zijn kerstbestellijst doorneemt, zal zich ongetwijfeld verbazen over de ruime keuze in eigen gemaakte rollades van varkens-, lam-, rund-,kip- en kalkoenvlees. Het is allemaal verkrijgbaar. Als poelier en wildspecialist heeft Norg ook een ruime sortering kip, kalkoen, ree, hert, fazant en andere specialiteiten in zijn assortiment.

Patés en luxe vleeswaren

De eigen gemaakte patés van Slagerij Norg zijn weer een klasse apart. Er is keuze uit chocoladesinaasappel, appelcalvados, wildpaté (wilde eend en gekonfijte ui) of de milde paté met cranberry. Daarnaast is de collectie luxe vleeswaren uitgebreid met een Porchetta ham naar origineel Italiaans recept. Natuurlijk kan een natuurlijk gerijpte Parmaham niet ontbreken tijdens de Kerstdagen.

Kerstspecialiteiten

Ook dit jaar vindt u bij Slagerij Norg diverse kerstspecialiteiten; anders en toch gemakkelijk. Een echte aanrader is de Italiaans gekruide runderrolade, gevuld met pijnboompitten, Parmakaas en zontomaatjes. En wat te denken van de varkensfiletrollade, gevuld met appel en kaneel. Een echte specialiteit is ook de kipfilet in een krokant jasje. Dit is een kipfilet, gevuld met champignons, pesto en zontomaat in een jasje van bladerdeeg. Een smakelijk tussendoortje is de hartige Quiche Lorraine, gevuld met ham, kaas en ui. De Kerstspecialiteiten zijn versartikelen die door de klant zelf afgebakken dienen te worden.

Kant en Klaar Kersttips

Bij Slagerij Norg is de keuze in kant- en klare producten weer groot. Gaat u voor gemakkelijk en toch lekker, dan heeft Slagerij Norg weer heerlijke kant- en klare maaltijdcomponenten, als konijnenbout in cranberrysaus, hazenpeper en wild- of kalkoenstoofschotels. De maaltijdcomponenten zijn eerlijke producten zonder toegevoegde E-nummers. Eerlijk en heerlijk. Deze gerechten hoeven alleen maar te worden opgewarmd.

Gourmet en fondue

De feestdagen zijn ideaal om gezellig te kokkerellen aan tafel. De kant- en klare schotels van Slagerij Norg maken van het creatief tafelen bij voorbaat al een feestje. Nieuw bij Slagerij Norg is de luxe gourmet. Heerlijk gekruid en rijk gevarieerd. En dat voor maar 6,95 euro per persoon.

Bestellijst

Met de speciale bestellijst kunt u thuis heel relaxed beslissen waarop u uw gasten thuis met de Kerst wil trakteren. Door deze lijst enkele dagen voor de Kerst bij Slagerij Norg ingevuld in te leveren, kan de vleesspecialist alles netjes klaarmaken. De lijst bevat een greep uit het assortiment. Zo is er bijvoorbeeld ook lams- en kalfsvlees te verkrijgen bij Slagerij Norg. Uiteraard is er, indien mogelijk, ook volop ruimte voor speciale wensen.