Afbeelding
Herman IJssel

Kamper ondernemers aan de kerstborrel

Algemeen

KAMPEN - Meer dan zestig Kamper ondernemers hebben, op weg naar de feestdagen, een ontspannen kerstborrel gehad bij Restaurant Bella Italia, DE Pizzeria van Kampen. De eigenaren Peter en Sylvia kijken terug op een geslaagde avond.

Onder het genot van diverse hapjes en drankjes en live muziek van zangeres Nanke van Loenen en gitarist Eric Brugmans hebben de aanwezigen de gelegenheid gehad om nieuwe contacten te leggen en bestaande contacten warm te houden. “Mede door de aanwezigen, maar niet te vergeten ook door het team van Bella Italia, heerste er een ontspannen en ongedwongen sfeer”, blikt de organisatie terug.  

“Peter had een verloting georganiseerd, waarbij de totale leeftijd van het personeel dat die avond aanwezig was, geraden moest worden. De winnaar van de prijs (een wijnfondue voor twee) is geworden Wilco Wezenberg van Krol Wezenberg Accountants.”

“De eigenaren Peter en Sylvia hebben erg genoten van de aanwezigheid en enthousiasme van de ondernemers. Ook het personeel heeft met plezier bijgedragen aan deze geslaagde kerstborrel. Tijdens en na de kerstborrel hebben Peter en Sylvia erg positieve en leuke reacties mogen ontvangen. Peter gaf ook te kennen dankbaar te zijn voor de ontvangen support van Brouwer Horeca te Kampen en Schiava te Groningen in verband met het beschikbaar stellen van diverse wijnen en andere dranken.”