‘Alzheimer Experience’ in Kampen

Algemeen

KAMPEN - De film ‘Alzheimer Experience’ wordt op 4 januari vertoond in het Alzheimer Trefpunt, voorheen het Alzheimer Café.  

De organisatie: “’Alzheimer Experience’ is een online, interactieve mediaproductie, waarin het leven van een persoon met Alzheimer gevolgd wordt, gezien door de ogen van de patiënt zelf. Het verhaal is opgebouwd rondom 22 gefilmde scènes, waarbij wordt gefocust op belevingen die typisch zijn voor mensen met Alzheimer. De scènes zijn sterk emotioneel geladen.”

Deze avond is vrij toegankelijk voor mensen met dementie, hun partners, familieleden, zorgverleners en andere belangstellenden. Er is een informatiestand met voorlichtingsmateriaal van Stichting Alzheimer Nederland. De avond wordt gehouden op een andere locatie dan voorheen, namelijk Woonzorgcentrum ‘De Vijverhof’, Vijverhof  19 in Kampen. De inloop is vanaf 19.00 uur. Het programma begint om 19.30 uur. Er is een informatiestand met voorlichtingsmateriaal van Stichting Alzheimer Nederland. De entree en koffie en thee bij binnenkomst zijn gratis. Overige consumpties kosten een euro per stuk. Er is een collectebus voor vrijwillige bijdragen voor de organisatie van deze avonden.

 

Voor meer informatie: Stichting Alzheimer Trefpunt Kampen/Zwartewaterland bel met  038 3325550 of stuur een e-mail naar kampen-zwartewaterland@alzheimertrefpunt.nl.

Afbeelding
'Napalmmeisje' Kim Phuc geeft lezing in de Bovenkerk: "Het meisje rent niet meer, ze vliegt" Algemeen 3 uur geleden
Edwin Burgman presenteert de programmering van het Full Color Festival 2024
Full Color Festival 2024 biedt weer een veelzijdig programma voor jong en oud Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Voorzitter Go-Ahead Kampen over terugtrekking Jubbega: 'Kwalijk moment' Algemeen 13 uur geleden