Deltaruiters in de prijzen in eigen huis!

· leestijd 1 minuut Algemeen

Afgelopen zaterdag was er een springwedstrijd voor paarden in onze Deltamanege. In de klasse B ging Hilde Meuleman met Civic met de 8e prijs naar huis. Zij behaalde 75 stijlpunten. In de klasse L haalde Hans Doorn de 5e prijs met Bijou. Hij reed een foutloze barrage in de tijd van 39,73 s.... In de klasse M reed Albert Jager met Eviolita twee foutloze rondes en ging met de 3e prijs naar huis. Berdien Westrik en Laura Eilander waren ook foutloos in het basisparcours en werden allebei 6e.

Zussen Felix in vorm tijdens laatste selectie wedstrijd van de Felix Accoutants Cup. Afgelopen vrijdag en zaterdag werd de laatste van een reeks van drie wedstrijden verreden van de Felix Cup in Emmeloord. In de klasse B, behaalden Marloes met Spetter en Jolien Felix met Edelboy beiden 193 punten en dit was goed voor een gedeelde 3e prijs. In de klasse L1 deed Jolien nogmaals mee, dit keer met Spetter en behaalde 197 punten in de categorie A/B en dit was goed voor een 1e plaats. Zus Annelotte startte met Mastro's Night en Day in de klasse Z2 en behaalde 249 punten en een mooie gedeelde tweede plaats. Maxime van Dijk startte met Paladin in de klasse L2 en kreeg voor haar proef 196 punten en werd derde, een knappe prestatie van Maxime in dit sterke deelnemersveld.

Sonnega. De klasse Intermediar 1 is gewonnen door Linda Kok met haar paard Rasputin, ze behaalden 63.16%.

Hellendoorn. Afgelopen zaterdag startte Wendy Uijt de Boogaardt met haar paard Glitter HVB op het kerstconcours in Hellendoorn, speciaal ingeschreven omdat Hellendoorn altijd een hele aangeklede bak heeft liet Glitter zonder een spoortje spanning zich van zijn beste kant zien en won met 206 punten de klasse L2.

Hasselt. Yinthe Schutte kwam voor de 2e keer uit op Wesley. Ze heeft de AA en A proeven gereden op Bixie concours in Hasselt. Met de AA proef behaalde ze 80 pnt en behaalde een mooie 4e plaats. Met de A proef deed ze er een tandje bovenop en behaalde ze 82 pnt, goed voor een gave 1e plaats, een mega beker, mooie foto's van de fotografe en een rozet.....het was een zeer geslaagde dag...

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.