Neurochirurgie ook in Isala Kampen

Algemeen

KAMPEN - Patiënten van de afdeling neurochirurgie kunnen vanaf 12 januari ook terecht in Kampen. De afgelopen tien jaar konden zij daarvoor naar het MC Zuiderzee ziekenhuis in Lelystad, maar de samenwerking met het Zuiderzee Ziekenhuis wordt beëindigd.

Een woordvoerder van Isala: “Wij willen de hoogwaardige neurochirurgische zorg zo dicht mogelijk bij de patiënt blijven aanbieden. Patiënten zijn daarom vanaf 12 januari welkom in Isala Kampen. Afdeling Neurologie van Isala houdt al langer spreekuur in Kampen. Door de nauwe samenwerking tussen de neuroloog en de neurochirurg kunnen patiënten nog sneller worden gezien en behandeld.”

Neurochirurgen Tom Aalders en Wimar van den Brink houden vanaf 12 januari 2016 wekelijks op dinsdagochtend spreekuur in Isala Kampen. Voor een consult bij de neurochirurg is een verwijzing nodig van de neuroloog. Operaties worden uitgevoerd in Isala Zwolle.

De afdeling Neurochirurgie houdt zich bezig met aandoeningen aan het centrale en perifere zenuwstelsel wanneer deze chirurgisch behandeld moeten worden. Dit zijn behandelingen aan de hersenen, het ruggenmerg, de schedel, wervels en zenuwen. De neurochirurg beoordeelt of de patiënt in aanmerking komt voor een operatie.

Meer informatie over neurochirurgische behandelingen: www.isala.nl/neurochirurgie

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00