Afbeelding

De Kamper Computer- en Tabletclub stopt na 16 jaar

Algemeen

KAMPEN - Na bijna 16 jaar is door het bestuur en leden op de jaarvergadering unaniem besloten om de Kamper Computer- en Tablet Club op te heffen. De belangrijkste reden hiervoor is het teruglopend ledenaantal.

De organisatie: “Op 1 december van dit jaar bestond de KTCC nog maar uit 15 leden. Dat is niet voldoende voor de club om de jaarlijkse kosten te kunnen voldoen. Op het hoogtepunt van het bestaan van de club, een kleine 8 jaar terug, telde de club nog ruim 85 leden.”

De organisatie vervolgt: “De computercursussen van de computerclub waren beroemd in Kampen, vele hebben hun eerste digitale stappen gezet onder begeleiding van de Kamper Computerclub. De laatste tijd nam het bezoeken van deze KCC-avonden echter drastisch af. Vandaag de dag nemen de meeste mensen een tablet in plaats van een computer. Dat is ook de reden dat de club een paar jaar terug ook een vraagbaak is geworden voor tablet gebruikers. Maar omdat tablets minder problemen en onderhoud kennen, hebben maar weinig tabletgebruikers zich aangemeld bij de computer- en tabletclub.”