Afbeelding
Henry Kruithof

DOS Kampen huldigt 21 jubilarissen

· leestijd 1 minuut Sport

KAMPEN – DOS Kampen heeft zaterdag tijdens de nieuwjaarsreceptie 21 jubilarissen gehuldigd.

Voorzitter Arend Runia gaf aan dat het een voorrecht is zo veel jubilarissen van verschillende leeftijden te mogen huldigen. “Het zijn leden die onverminderd trouw zijn gebleven aan de club in goede en mindere tijden. Dat het er dit jaar weer zo veel zijn toont de vitaliteit van de vereniging”, aldus Runia.

Als eerste werden de mensen die 25 jaar lid waren een voor een naar voren geroepen om het speldje en de bos bloemen in ontvangst te nemen. Het ging om Henk Jan Kuipers (afwezig), Henk van der Vegt, Robin Smit, Wilco de Vries, Michiel van Wijngaarden, Paul van der Veen, Wout van der Wetering, James van Ommen, Henk van Warven en Dries Huisman.

Vervolgens was het de beurt aan vier echte Dossers die al 40 jaar lid zijn. René Mulder (afwezig), Matthijs Visscher, Leon Dijkstra en Jan Kleinjan. Daarna werd Dick van Warven naar voren gehaald om zijn 50-jarig jubileum te vieren. Het duo Gerrit Jan Goossen en Arend van Wijhe deed daar nog een schepje bovenop, zij waren zelfs al 60 jaar lid inmiddels.

Het laatste kwartet betreft hele bekende DOS gezichten. Dat kan ook niet anders als je al dermate lang lid bent en erg veel hebt betekend voor de club. Jo Oldenbroek en Henk Albers vierden beiden hun 65-jarig jubileum. Eerstgenoemde kreeg bij hem thuis de bloemen en het speldje overhandigd, Albers op de club. Ook Frits Smit werd gehuldigd vanwege 75 jaar lidmaatschap. Als allerlaatste mocht Ep Kragt naar voren komen om gehuldigd te worden voor zijn 80-jarig lidmaatschap.