Afbeelding
Tennekes.

Dr. Schaepmanschool bestaat 50 jaar

Algemeen

KAMPEN - De Dr. Schaepmanschool bestaat dit jaar 50 jaar. Het 50 jarig jubileum viert de school met feestelijkheden van 20 tot en met 24 juni. Op donderdag 23 juni wordt er slotfeest georganiseerd voor de leerlingen.

De school opende voor het eerst haar deuren in 1956 aan de Jan Lighthartstraat. In 2003 is de school verhuisd naar een mooi nieuw schoolgebouw aan de Triangel 22 in woonwijk De Maten. Op vrijdag 24 juni is er een receptie voor genodigden en belangstellenden tussen 16.30 en 18.00 uur. Op vrijdagavond 24 juni organiseert de Dr. Schaepmanschool een reünie van 20.00 tot 21.30 uur. Oud-leerlingen(vanaf 18 jaar) en oud leerkrachten zijn dan van harte welkom. De aanmelding voor de reünie kan via de website van de school. www.drschaepmanschool.nl.

De Dr. Schaepmanschool maakt deel uit van de stichting Aves. Aves is een samenwerkingsstichting die 23 scholen voor primair onderwijs bestuurt in de gemeente Noordoostpolder, in de gemeente Kampen en in de gemeente Steenwijkerland. Aves heeft openbare, katholieke, oecumenische en samenwerkingsscholen.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 9 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 14 uur geleden