Set Up IJsselmuiden

Ziek Brezo/KBS Set Up bezorgt Leevoc toch koorts.

Leeuwarden 30 januari - Na een (gewonnen) doordeweekse bekerwedstrijd in Nieuwleusen mocht Brezo/KBS Set Up het vandaag opnemen tegen en in Leevoc Leeuwarden.

Het begin van de wedstrijd begon veelbelovend. De tegenstander kon onze pass niet in verlegenheid brengen en Set Up toonde kwaliteit in het aanvallend af maken. Na een kleine dip aan het einde van de set, won toch Set Up met 20-25.

Set 2 was een meer gelijkwaardige set. Maar een goede opslagserie en een paar mooie blokkeringen zorgden voor de voorsprong en ging ook deze set naar Set Up. 19-25

Set 3 verliep gelijk tot 20-20 maar dan werd het duidelijk dat sommige spelers van Set Up helemaal niet fit waren. Fysiek werd er onderdoor gegaan met als gevolg 3 directe fouten en de set ging naar de thuisploeg. 25-22

Set 4 was een set om snel te vergeten. Er werden heel veel directe en individuele fouten gemaakt. 25-20.

Na bijna 2 uur volleybal moest er nog een 5e set bij. Dit met 2 passer/lopers (griep) die al na 2 sets helemaal dood zaten en een libero die terug veel last had van zijn blessure. De thuisploeg zette Set Up onder druk en Set Up bleef meer fouten maken dan punten. Bij de wissel stond het 8-4 in het voordeel van de thuisploeg. Toch gaf Set Up nog niet helemaal op en knokte zich op karakter terug in de set. Bij een 10-12 stand werd er een belangrijk punt gemaakt door Set Up waardoor het verschil terugkwam op 1 punt. Die stand zorgde voor een boost bij de IJsselmuidenaren en ging men op en over de thuisploeg met als resultaat winst in de 5e set! 17-19

Na een lange en vermoeiende wedstrijd keerde men toch met een positief gevoel huiswaarts. Zaterdag 06 februari is in IJsselmuiden Bas Autowas de tegenstander.