Loge Aletheia daagt vrouwen uit.....

Cultuur

Voor wie balans een uitdaging is en voor alle vrouwen die het belangrijk vinden om bewust in het leven te staan en daar graag in willen groeien, organiseert Loge Aletheia, Orde van Weefsters, zaterdagmiddag 13 februari een kennismakinsmiddag..

De Orde van Weefsters is een groep vrouwen, die geïnspireerd door de Vrijmetselaarij, bewust in het leven wil staan. Zij hebben een eigen pad ontwikkeld om op een positieve manier te werken aan persoonlijke ontplooiing in vrijheid en eigen tempo. Het is een enthousiast gezelschap met verschillende achtergronden. De bijeenkomsten beslaan een breed scala van onderwerpen die wel altijd te maken hebben met het doel waarvoor de leden bij elkaar zijn: groei, begrip en inzicht. Zij vinden het van groot belang dat veel opvattingen naast elkaar voorkomen en dat daar respectvol mee wordt omgegaan. Gedachtenwisseling die verdiept en verrijkt stemt tot nadenken.

Zaterdagmiddag 13 februari om 15.00 bent u van harte welkom in onze Loge aan de Boven Nieuwstraat 36 te Kampen. Koffie en thee staan voor u klaar.

Voor meer informatie: www.ordevanweefsters.nl J.H.M.Klappe 038-3311169