Afbeelding
Fred Rootveld

TWENTE PLAT IN HATTEMERBROEK

· leestijd 1 minuut Cultuur

Twentse Humor In Dorpshuis De Bouwakker

TWENTE PLAT 26 FEBRUARI IN

HATTEMERBROEK

Twente heeft al jarenlang een naam op te houden als het om de dialecthumor gaat. Toppers als Gait Oet`t Klooster, Toon Oet Oln`zel en De Wierdense Revue brachten door de jaren heen het publiek in vervoering met onvergetelijke conferences en heerlijke theatervoorstellingen.

En wat is het dan heerlijk, dat het gezelschap Twente Plat nu alweer 38 jaar lang deze prachtige Twentse humor in ere houdt volgens de allerbeste tradities van hun illustere voorgangers.

Ook in het huidige seizoen brengt Twente Plat weer een gloednieuwe voorstelling, waarin alle ingrediënten terug te vinden zijn, die de Twentse humor zo aanstekelijk maakt. Heerlijke conferences, prachtige liedjes en sprankelijke sketchen worden aaneen geregen tot een bont programma, waarin de gulle lach voorop staat. Twente Plat is, evenals z`n illustere voorgangers, keigoed in het neerzetten van dolkomische typetjes en in het nieuwe programma passeren dan ook een aantal knotsgekke figuren de revue. Zoals de hartsvriendinnen Aaltje & Trijntje, die het opnieuw in het vet krijgen met hun mannen. En zoals Mans de beveiliger, die alweer het binnenhof onveilig maakt. Ondertussen gaat Tinus aan de slag als arts en blijkt al snel de schrik van zijn patiënten.

Twente Plat speelt opnieuw een oergezellig, onvergetelijk en avondvullend programma, waar het zeer goed toeven is. Op Vrijdag 26 Februari komt de groep in Dorpshuis De Bouwakker, Merelstraat 27-BG, Hattemerbroek, telefoon 038 3761980. Telefonisch reserveren kan ook. Bel dan De Reserveerlijn onder telefoonnumer 074 384178 en Uw kaarten liggen op de avond zelf vanaf 7 uur voor U klaar aan de kassa.

Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur.

Haast U met de aanschaf van Uw kaarten, want de belangstelling is groot.

Kijk ook eens op www.twenteplat.com