Afbeelding

Maandag en dinsdag IJOV Kidzz Festijn

Algemeen

IJSSELMUIDEN – Op maandag 29 februari en dinsdag 1 maart wordt in sporthal de Oosterholthoeve in IJsselmuiden een groot kinderspektakel gehouden. De sporthal zal in zijn geheel vol staan met attracties zoals springkussens, stormbanen, ballenbak, schminksters en er is een aparte hoek voor kinderen tot 4 jaar. Totaal is er 1000m2 speelplezier.

Het IJOV Kidzz Festijn wordt ieder jaar erg goed bezocht. De afgelopen jaren lag het aantal bezoekers over twee dagen rond de 800 kinderen. De Oranjevereniging IJsselmuiden zorgt er voor dat er in de voorjaarsvakantie voor de jeugd van IJsselmuiden en omgeving iets leuks te doen is.

“Elk jaar zijn er mensen die de kinderverjaardag houden bij ons en ook komen er groepen van de kinderopvang naar ons toe” aldus Marian Last van IJOV.

De entreeprijs is 7,- voor niet-leden en 5,- voor leden van IJOV. Volwassenen kunnen gratis naar binnen. Kinderen krijgen een stempel en kunnen daarmee de hele dag in en uit lopen. Het IJOV Kidzz Festijn wordt gehouden op maandag 29 februari van 10.00 tot 16.30 uur en op dinsdag 1 maart van 10.00 tot 16.00 uur.

Afbeelding