Afbeelding

Geslaagde afsluiting projectweek van De Trekschuit en peuterspeelzaal De Diamant

Algemeen

IJSSELMUIDEN – Basisschool De Trekschuit heeft gedurende twee weken, in samenwerking met peuterspeelzaal De Diamant, gewerkt met het thema ‘landen’.

Iedere groep heeft gekozen voor een eigen land en bij ieder land hoorden verschillende opdrachten. Zo hebben kinderen onder andere leren tellen en rekenen in het Chinees, werd er een Surinaamse jungle nagebouwd, weten de kinderen van groep 7 en 8 nu alles van mummies uit Egypte en hebben de kleuters Engelse scones gebakken.

Donderdagavond was de afsluiting van dit project waarbij kinderen, ouders, grootouders en andere belangstellenden waren uitgenodigd om de gemaakte kunstwerken te bewonderen en eten te proeven uit de betreffende landen. Na de paspoortcontrole bij de ingang door directeur Kristian Harbers konden de kinderen in de groepen opdrachten uitvoeren om hun paspoort vol te krijgen met stempels. Ook werd er een yoga workshop uit India aangeboden waar grote belangstelling voor was. De teamleden van de Trekschuit en De Diamant kijken terug op een geslaagde avond.