Afbeelding
Stock

Aangepaste Vlag van Kampen moet meer verenigingen warm laten lopen

Algemeen

KAMPEN – De organisatie van het muzikale evenement De Vlag van Kampen heeft het programma aangepast. Hoewel de organisatie zegt veel positieve reacties te hebben gehad, bleken de relatieve onbekendheid van het evenement en de inschrijfkosten een horde.

Door het programma aan te passen (lees andere keuzes te maken) en sponsoren aan zich te binden kon het inschrijfgeld echter worden verlaagd. De organisatie enthousiasmeert verenigingen om zich alsnog in te schrijven.

“Tijdens De Vlag van Kampen strijden verenigingen om de eer in hun genre. De bedoeling is een aangename dag vol muziek, contacten en gezelligheid te krijgen, waarbij meedoen veel belangrijker is dan winnen.”

In principe speelt alles zich binnen, in sporthal De Reeve af. Alleen de marsparade zal over de Oudestraat gaan en de shows zullen op het Arie van Oort- veld plaatsvinden. Muziekverenigingen, koren, twirl-afdelingen, slagwerkers enzovoorts kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar vlagvankampen@gmail.com. De Vlag van Kampen wordt gehouden op 28 mei.