Afbeelding
Elise de Vroome

Tweede project jongerenkoor Hykanon: ‘Ameezing’ experience

Cultuur

Jongerenkoor Hykanon start vanaf 25 april met haar tweede project. Nadat vorig jaar -ter gelegenheid van hun jubileumconcert- veel oud-leden en fans meezongen, startte het koor met het meezingen op projectbasis. Na het eerste, succesvolle project van 6 februari jl. start nu een nieuwe ‘meezing ervaring’. Voor dit project is het koor op zoek naar projectzangers. Ben je jong(ere) of jong van geest en heb je altijd al eens willen zingen in een koor, dan nodigt Hykanon jou uit!

In vijf repetities worden een aantal liederen ingestudeerd (van kerkmuziek tot popsong). Samen met moderne teksten en een bijbellezing vormen deze liederen de basis voor een eigentijdse, open viering met een oecumenisch karakter op zondag 19 juni a.s.

De repetities zullen plaatsvinden op 25 april, 23 mei, 30 mei, 6 juni en 13 juni a.s. van 19.30 uur tot 21.15 uur in de R.K. Buitenkerk, Buiten Nieuwstraat 101 te Kampen o.l.v. de vaste dirigente Janet van Gaalen-Schouten en pianist Paul de Vroome. De open viering is op zondag 19 juni om 19.00 uur in de R.K. Kerk te IJsselmuiden. Aanmelden kan tot 21 april a.s via pr@hykanon.nl. Dit mailadres is ook toegankelijk voor het aanvragen van informatie. Volg het koor via haar eigen Facebookpagina, Instagram, Twitter en/of www.hykanon.nl

P.S. Iedereen die zich aanmeldt en daarnaast nog twee of meer nieuwe projectleden weet te enthousiasmeren, ontvangt een gratis privé zangles van de dirigente om zijn/haar zangkwaliteiten verder te ontwikkelen!

Afbeelding
Django Wagner zegt af voor Sail Kampen 2024 en wordt vervangen door Henk Dissel Algemeen 18 uur geleden
Ook bij regen houdt je het droog bij Sail Kampen 2024.
Enorme paraplus boven evenemententerrein houden bezoekers Sail Kampen 2024 droog Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Luchtbeelden tonen opbouw indrukwekkend evenemententerrein van Sail Kampen 2024 Algemeen 20 uur geleden
Afbeelding
Leg jij het gevoel van Sail Kampen 2024 vast op foto? Stuur je foto in en win. Algemeen 28 mrt, 09:00
Afbeelding
Wie wil De Brug bezorgen in de binnenstad van Kampen? (En enkele andere wijken) Algemeen 28 mrt, 08:17
Afbeelding
Verblijf Oekraïners in samenleving komt in nieuwe fase Algemeen 28 mrt, 08:00