Afbeelding
Gerben Spijkerboer

Bigpop Festival komt terug!

Cultuur

BIGPOP FESTIVAL KOMT TERUG!

De plannen zijn gesmeed, de knopen zijn doorgehakt, zet 16 september 2016 met dikke letters in je agenda. In de polder tussen Oosterwolde en Noordeinde zal als vanouds een feest losbarsten dat zijn weerga niet kent. De organisatie, bestaande uit Anne van de Venis (Oldebroek), Erik-Jan Roersma (Noordeinde) en Gerben Spijkerboer (Oosterwolde) is er klaar voor. Zij worden ondersteund door enkele oud-organisatoren, om het weer net zo succesvol te maken als de vorige edities, met lokale helden als The Clementines en o.a. Jovink & The Voederbietels en Mooi Wark.

De Achterhoekse formatie AC/Dixi, aanwezig sinds het eerste uur, mag volgens ons ook in 2016 niet ontbreken op Bigpop. Rock ’n Roll met een knipoog is dus ook dit jaar weer het devies, de organisatie is dan ook razend benieuwd welke artiesten volgens jullie Bigpop 2016 tot een onvergetelijk feest gaan maken. Een feest voor de Veluwe, door de Veluwe, daarom willen we ook dit jaar weer het podium bieden aan lokale helden. Half juli zal de kaartverkoop losbarsten, we houden jullie op de hoogte via onze Facebook-pagina en onze gloednieuwe website: www.bigpopfestival.nl

Om zo’n geweldig feest mogelijk te maken zijn er sponsors nodig. Wilt u er samen met ons voor zorgen dat de Veluwe weer als vanouds op de kop staat? Neem dan contact op via info@bigpopfestival.nl.

Foto: Dries van Dijk - Locourant