Afbeelding
Fotografiecor.nl

38e editie van Taptoe Kampen op Koningsdag 2016

· leestijd 1 minuut Algemeen

Kampen - Het Kamper Trompetter Korps is in samenwerking met de Kamper Oranje Vereniging, op Koningsdag de trotse organisator van de 38e editie van Taptoe Kampen.


Na een jaar weg te zijn geweest is er op koningsdag weer de populairste outdoor taptoe op de Nieuwe Markt in Kampen. Altijd weer weten vele duizenden mensen de weg te vinden naar dit prachtige evenement. Het programma in 2016 is er weer één die u niet mag missen! De komende weken zal er via onze social media kanalen bekend worden gemaakt welke gastkorpsen deze 38e editie op het programma staan.


Drukbezochte straatparade
Om 19.00 uur begint het muziekspektakel in de binnenstad van Kampen. Tijdens de drukstbezochte straatparade van Nederland kan het publiek genieten van een enorme diversiteit aan fanfares, showbands en harmonieorkesten. Alleen al 10 korpsen uit gemeente Kampen zullen deelnemen aan deze bekende straatparade, te weten Oranje IJsselmuiden, Jong Oranje, AMDG, Jong AMDG, Stedelijk Orkest, De Volharding, Kamper Jachthoorn Korps, KTK Music Kidz, Jong KTK en het Kamper Trompetter Korps.



Primeur Tijdens Taptoe Kampen
Tijdens deze editie van Taptoe Kampen kan het publiek zich verheugen op een geweldige primeur. Het KTK presenteert namelijk haar nieuwe show “CARPE DIEM”. Wat zou je doen als je hoort dat je tijd hier op aarde beperkt is? Momenten van eenzaamheid, liefde voor je dierbaren, vechtlust, de schok van het slechte nieuws en ‘vier het leven’ hoor je terug in deze intense showproductie. Hoe mooi is het om deze waanzinnig mooie productie te kunnen presenteren tijdens onze eigen taptoe voor ons thuis publiek. Ook Jong KTK zal dit jaar weer van de partij zijn en zij zullen het aanwezige publiek verrassen met hun show “City of Stars “. Met deze show wist het Jong KTK vorig jaar Nationaal jeugdkampioen te worden tijdens het Nationale jeugdfestival in Vlissingen. Een gedreven groep jongens en meisjes die het bewijs leveren dat showmuziek in combinatie met hedendaagse popmuziek een boeiend schouwspel op kunnen leveren. Mocht dit alles nog niet genoeg spektakel opleveren dan volgt als uitsmijter de show van de jongste muzikale telgen uit de KTK familie. Met hun show “Mixed Up” zullen de KTK Music Kidz zich voor het eerst in de geschiedenis van Taptoe Kampen presenteren op de Nieuwe Markt. Vol passie en met trots zullen ze de show uitvoeren waarmee ze in 2015 geschiedenis schreven door de titel te winnen in de kidsklasse bij het jeugdfestival in Stiens. Naast het muzikale geweld uit Kampen zullen ook weer een drietal topkorpsen uit Nederland hun bijdrage leveren aan dit mooie evenement dat u zeker niet mag missen. Wie dit zijn zullen wij u binnenkort berichten. Taptoe Kampen: Een Taptoe van allure en een aanrader voor jong en oud! U komt toch ook?

Kijk voor meer informatie op:
www.kampertrompetterkorps.nl
www.kamperoranjevereniging.nl

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 14 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 16 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 19 uur geleden