Showpresentatie Concert'O

· leestijd 1 minuut Cultuur

' Spannend, opzwepend ritme met een explosief einde' zo wordt één van de originele muziekstukken omschreven welke Oranje in haar nieuwe show heeft verwerkt. Deze omschrijving zou ook goed passen bij het traject waar Oranje momenteel inzit.

Het werken aan een nieuwe show is spannend, de muziek instuderen en het neerzetten van de choreografie bepalen het ritme en de Try-out is de explosie. Een knallend einde van een voorbereidingsperiode. Maar ook een knallende start van een nieuw muziekseizoen, waarin de muzikanten naar buiten zullen treden met hun show bestaande uit klassieke muziek met een moderne twist. Oranje wil het publiek meenemen in een muzikale en visuele beleving: verwacht het onverwachte.

In de wintermaanden zijn wij voor het publiek niet echt zichtbaar als Show- en Drumfanfare. Daarom zijn wij via social media actief en geeft Oranje iedere keer wat meer prijs over de show. In onze allerlaatste promovideo (#teaser 3) een beeld van de activiteiten van Oranje rondom het instuderen van de nieuwe show. Inclusief een interview met onze nieuwe mars en showinstructeur Eduard Veldkamp.

Op 23 april 2016 is het zover! De Try-out van Concert’O. Wij nodigen alle belangstellenden uit om bij dit evenement aanwezig te zijn welke zal plaatsvinden vanaf 17.00 uur op Sportcomplex Den Uithoek te IJsselmuiden. Jong Oranje zal voorafgaand aan de presentatie een rondgang door IJsselmuiden verzorgen welke zal eindigen bij het sportcomplex. Daarna zullen zowel het leerlingen- als het jeugdorkest zich presenteren met als climax de Show- en Drumfanfare Oranje en de presentatie van hun nieuwe show, Concert’O.

De optredens van komend seizoen en meer informatie over Oranje zijn terug te vinden op onze website www.oranje-IJsselmuiden.nl