Open ochtend De Orde van Weefsters

Algemeen

KAMPEN - De Orde van Weefsters houdt dinsdagmorgen 10 mei een kennismakingsbijeenkomst aan de Bovennieuwstraat 36 in Kampen. De orde is volgen de organisatie bedoeld voor: 'wie balans een uitdaging is en voor al die vrouwen die het belangrijk vinden om bewust in het leven te staan en daar graag in willen groeien'.

De Orde van Weefsters is een groep vrouwen, die geïnspireerd door de Vrijmetselarij, bewust in het leven wil staan. Zij hebben een eigen pad ontwikkeld om op een positieve manier te werken aan persoonlijke ontplooiing in vrijheid en eigen tempo. "Het is een enthousiast gezelschap met verschillende achtergronden. De bijeenkomsten beslaan een breed scala van onderwerpen die wel altijd te maken hebben met het doel waarvoor de leden bij elkaar zijn: groei, begrip en inzicht. Zij vinden het van het grootste belang dat veel opvattingen naast elkaar voorkomen en dat daar respectvol mee wordt omgegaan. Gedachtenwisseling die verdiept en verrijkt, stemt tot nadenken."

Dinsdagmorgen 10 mei van 11.00 tot 13.00 uur houden de Weefsters een open loge aan de Bovennieuwstraat 36 te Kampen. Iedereen is vanaf 10.30 uur van harte welkom. Kijk voor meer informatie op: www.ordevanweefsters.nl.