Afbeelding

Jumbo Hanzeplein overspoeld met aanmeldingen ‘Spek de kas actie’

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Kampenaren die hun club of vereniging willen steunen, kunnen dat nu doen op een wel heel aantrekkelijke manier. Bij elke tien euro aan boodschappen bij Jumbo-filiaal Hanzeplein en Penningkruid kunnen ze een pasje langs de scanner halen en zo een bedrag doneren in het kader van de ‘Spek de kas actie’.

Of dat nu een voetbalclub is, of een biljartvereniging om maar een voorbeeld te noemen. Dan moet jouw verenging alleen wel tot de gelukkigen behoren die zijn ingeloot. Filiaalmanager Chris Lenstra van Jumbo Hanzeplein: “De aanmeldingen waren overweldigend. Wij hadden vooraf nog het idee dat we ons best moesten doen om aan het maximum van dertig aanmeldingen te komen, maar de werkelijkheid is dat het er meer dan tachtig zijn.”

Jumbo Hanzeplein en Penningkruid verdelen samen liefst 25.000 euro onder het Kamper verenigingsleven. Daarmee geven de filialen nog meer weg dan andere Jumbo’s. “ Het leuke is dat de clubs en verenigingen met deze actie worden uitgedaagd om een tegenprestatie te leveren. Je kunt denken aan een zeemanskoor dat hier optreedt of clubleden die onze klanten helpen met inpakken. Dat kan hen eenmalig een extra bedrag opleveren.”

Op zaterdag 7 mei krijgen de verenigingen nadere informatie over de actie. Voor de Jumbo-klant is het goed om te weten dat de actie duurt van week 20 tot en met week 27 (16 mei tot en met 9 juli. Ze kunnen hun plaatselijke trots steunen en, net als anders, profiteren van de vele reguliere aanbiedingen die de supermarkt biedt.”

Jumbo

Hanzeplein 27

038 337 0390

Jumbo

Penningkruid 25

038 337 2160