Afbeelding

Bert Woning schreef een boekje ter ondersteuning van de lessen

Partnerbijdrages

“Waar ben ik aan begonnen?” Dat waren de eerste woorden van Bert Woning, eigenaar van Leef centrum voor sport en ontspanning toen hij eenmaal had besloten om een boek te schrijven.

“Toen ik vorig jaar veel verzoeken kreeg om wat met de energie van de chakra’s te gaan doen, was mijn eerste reactie er eentje van ‘leuk’. Maar al snel kwam de vraag hoe dit in te vullen. Hoe dieper ik er in dook, des te enthousiaster ik echter werd. Zo ontstond het idee om hier een boekje over te schrijven. Nu is dat niet op zich niet nieuw. Er is over dit onderwerp veel te lezen. In mijn lessen wilde ik echter ook met klank, kleur, meditatie en mudra’s gaan werken om er een compleet geheel van te maken en dit uitgewerkt in een boekje vind je bijna niet. Dus ging ik aan de slag.”

Woning vervolgt: “Het heeft vele uren gekost en als je denkt dat het klaar is en het voor correctie weggaat, begint het pas. Ik moet er nu om lachen, maar om het tot een mooi geheel om te toveren ben je zo weer een paar maanden verder. Met de professionele hulp van Drukkerij Zalsman, die het tot een super mooi geheel heeft omgetoverd, is het nu klaar om als ondersteuning van de lessen te worden gebruikt.

LEEF

Reigerweg 11-A,

Kampen

Tel: (038) 338 8886