Afbeelding

AV Isala'96 houdt open dag atletiek

Sport

Net als alle andere atletiekverenigingen in Nederland, houdt ook atletiekvereniging AV Isala'96 op zaterdag 7 mei een open dag.
Op deze dag staan de atleten van AV Isala ’96 klaar om de jeugd kennis te laten maken met de atletieksport. De dag op de Kamper atletiekbaan duurt van 10.00 tot 13.00 uur.

Op deze dag kunnen kinderen en jongeren deelnemen aan verschillende workshops onder leiding van topatleten van Isala’96. Zo kan er gesprint worden met Nederlands kampioen 400 meter indoor 2016 Richard Meuleman en leert meerkampster Gejanne Lussenberg (brons NK indoor 2016) de deelnemers de fijne kneepjes van het speerwerpen, verspringen en hoogspringen. Voormalig NK horden-finalist Jeroen van Veen geeft les in hoe over horden te lopen. Voormalig Nederlands kampioen 400 meter en deelneemster aan de Jeugd Olympische Spelen, Stephanie Beuling, is er ook bij. Zij geeft een workshop over de lange sprint (400 meter).

Voor meer informatie kijk op www.avisala96.nl/opendag.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 12 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 13 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 14 uur geleden