Afbeelding

Nog kaarten beschikbaar voor Dylan-avond in theater

· leestijd 1 minuut Cultuur

KAMPEN – Er zijn nog steeds kaarten beschikbaar voor de muzikale happening in de Stadsgehoorzaal, die zaterdag 21 mei wordt gehouden ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van de legendarische zanger Bob Dylan.

Het organisatiecomité Together Through Life heeft de band van Michael van Dijk weten te strikken voor een optreden in het Kamper theater. De organisatie vertelt: "Van Dijk, een grote fan van Dylan, was ooit zanger van de Delftse band Alquin, die in de jaren zeventig furore maakte met progressieve rock. Hij heeft een vijftal uitstekede muzikanten om zich heen verzameld en ze spelen 21 mei een aantal prachtige Dylan-songs, waaronder de klassieker Hurricane uit 1975. In dit epos wordt het verhaal verteld van de Amerikaanse zwarte bokser Rubin Carter, die jarenlang onschuldig vast zat in de gevangenis op verdenking van moord."

"Voor de pauze zijn er optredens van de IJsselmuider band Neverich en good old Berry Selles. Neverich speelt onder meer de evergreens Mr. Tambourine man en Like a rolling stone. Selles verzorgt een akoestische set en brengt een aantal oude nummers van de oude meester ten gehore."

Kaarten kosten 12,50 euro en zijn verkrijgbaar bij muziekzaak Blue Music aan de Oudestraat, ’t Kroegje aan de Geerstraat en aan de kassa van de Stadsgehoorzaal.

Bij voldoende belangstelling geeft Berry Selles die zaterdagmiddag voorafgaand aan het concert vanaf 15 uur een workshop in de foyer van de Stadsgehoorzaal. De kosten hiervoor bedragen vijf euro. Opgeven kan door een e-mail te sturen naar sellesgk@gmail.com.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 24 apr, 13:15
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 24 apr, 11:11
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 24 apr, 08:00