Afbeelding
Aangeleverd

Cabaretvoorstelling ‘vooruit, VOORUIT!’

Cultuur

KAMPEN - Tijdens de cabaretvoorstelling ‘vooruit, VOORUIT!’ wil de organisatie bezoekers meenemen in het leven van Eer en Nan. Twee sprankelende jonge meiden die vol verwachting en grote dromen het leven ingaan. De voorstelling vindt plaats op donderdag 2 juni in de Stadsgehoorzaal in Kampen om 20.15 uur. Kaarten kosten 10 euro en zijn te bestellen via www.eerennan.wordpress.com.

Eer en Nan komen eenmaal gesetteld al snel in het drukke leven van gezin-werk-kerk, waarbij verwachtingen en verantwoordelijkheden een grote rol spelen. Het leven wordt al gauw gekenmerkt door irrationele gedachten, absurde hersenspinsels en debiele levensmotto’s. Hierdoor heerst er continue angst, paniek, moedeloosheid en verslagenheid. Ze gaan het gevecht aan, waarbij loslaten en overgave aan God de sleutels zijn om te gaan durven leven en er nog van te genieten ook! Stapje voor stapje komen ze vooruit.

"Wij zijn Eer (1981) en Nan (1980). Getrouwd en moeder, maar bovenal vriendinnen. Al vanuit onze tienerjaren delen we een zelfde passie; het schrijven en spelen van theaterstukken. Na jaren is het moment aangebroken dat we deze passie weer hebben opgepakt. Ons doel is om op een humoristische wijze levensvragen te verwerken in theaterstukken om zo moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken. Ook willen we vrouwen (en de gevoelige man ;-) bemoedigen en aanmoedigen om weer zicht te krijgen op het mooie leven wat God voor ons bedoeld heeft. En hoe we in Zijn liefde en vrijheid mogen leven."

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 10 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 12 uur geleden