Afbeelding

Korte cursussen bij Quintus

· leestijd 1 minuut Cultuur

KAMPEN – De zomer komt eraan, vaste activiteiten lopen op hun einde. Hét moment bij uitstek om eens heerlijk creatief aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld met één de onze korte lente– en zomercursussen van Quintus: van reisfotografie en keramiek tot djembé en ateliers.

De organisatie vertelt: "Net een nieuwe digitale camera aangeschaft die je nog beter wil leren bedienen? Of ben je gek op fotograferen en ga je binnenkort op reis? Volg dan de korte fotocursus Reisfotografie of Ontdek de digitale camera. Beide cursussen bestaan uit 3 lessen en starten in juni. Heb je altijd al willen weten of keramieken iets voor je is? Het antwoord op die vraag krijg je in de cursus Kennismaken met keramiek en raku stoken. De eerste van de in totaal zes lessen start op 31 mei. Datzelfde geldt voor Boetseer een tuinbeeld deze lente: aan de hand van foto’s van je eigen tuin, ontwerp en maak je in deze korte cursus een eigen tuinbeeld."

Er zijn ook korte cursussen voor kinderen. Op vier woensdagmiddagen in juni kunnen kinderen hun energie kwijt op de authentieke Afrikaanse Djembé. "Houd je meer van tekenen, schilderen en nieuwe materialen ontdekken, geef je dan op voor de korte cursus Proeven van het Kinderatelier. De kindercursussen beslaan vier lessen en zijn onderverdeeld in basisschoolleeftijd: groep 3 tot en met 5 of 6 tot en met 8. Zit jij op de middelbare school en ben je op zoek naar een nieuwe creatieve uitdaging? Dan is Proeven van het Jongerenatelier (12-18 jr) geknipt voor jou! In vier lessen experimenteren we met verschillende materialen en technieken."

Kijk voor uitgebreide info, prijzen en startdata van ons korte cursusaanbod op www.quintuskampen.nl of neem contact op met de administratie (038) 337 12 00.