Go-Ahead Kampen sluit seizoen af met zege

DORDRECHT – Go-Ahead Kampen heeft de nacompetitie afgesloten met een 5-6 overwinning bij Oranje-Wit. Na de nederlaag van Go-Ahead tegen Heinenoord, afgelopen dinsdag, stond er voor beide ploegen niets meer op het spel.

Arjan Wiegers scoorde zaterdagmiddag maar liefst vier treffers. De andere doelpunten kwamen op naam van Madih Doufikar en Nick Bakker. Go-Ahead kwam in de eerste helft op voorsprong, maar ging rusten met een 2-1 achterstand. In de tweede helft liep de ploeg uit Dordrecht uit naar een 5-3 voorsprong. Vervolgens boog Go-Ahead de achterstand om in een 5-6 zege.

Een terechte overwinning volgens trainer Edwin van Nijen. “Het publiek was de grote winnaar. Beide ploegen speelden volop de aanval, maar wij hebben wel de beste kansen gehad. Het is prettig dat we het seizoen zo hebben afgesloten.”