Van Marle De Culinaire Groenteman is Uitgekookt
Van Marle De Culinaire Groenteman is Uitgekookt

Van Marle De Culinaire Groenteman is Uitgekookt

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

Steeds meer Nederlanders willen graag hun eetpatroon verbeteren. Voedsel dat gezond en vers is en waarvan de oorsprong bekend is wordt steeds belangrijker. Het bereiden van een smakelijke maaltijd met verse producten kost daarentegen vaak veel (kostbare) tijd.


Johan van Marle herkent de trend en biedt een smakelijke oplossing. Hij is oprichter en eigenaar van Uitgekookt. De nieuwe naam voor De Culinaire Groenteman. “Als Culinaire Groenteman zijn we al sinds 1830 actief in de voedingswereld. Inmiddels zijn we uit ons jasje gegroeid en de naam Culinaire Groenteman dekt niet langer de lading van hetgeen we doen. Tijd voor een nieuwe naam; Uitgekookt”, aldus Johan.

Met Uitgekookt bieden wij door Verse Maaltijdbezorging de perfecte oplossing: Vers eten, gemakkelijk thuisbezorgd en direct op tafel om kostbare tijd in de keuken te besparen. Van traditionele Hollandse gerechten tot trendy wereldgerechten; het is allemaal te vinden in het gevarieerde aanbod. Wie slim is bestelt daarom bij Uitgekookt.

Met Uitgekookt wordt naast de dagelijkse maaltijd, ook iedere barbecue, buffet of catering een feestje. BBQ arrangementen, voorzien van huisgemaakte salades, ambachtelijk vlees en verse vis, worden compleet bij u thuis of op het werk bezorgd!
De catering van Uitgekookt biedt naast mooie verzorgde hapjes of tapas plateau’s en vers bereide buffetten ook professionele keuken-, en bedieningscrew die uw feest tot een evenement maakt om nooit meer te vergeten.

Kies voor Uitgekookt en geniet met familie, vrienden en kennissen zonder dat u met de pannen in de keuken aan de slag hoeft.

www.uitgekookt.nl
(038) 33 12 999