Afbeelding

Doe mee aan Jeugd in Beweging en ontdek je sport

Algemeen

KAMPEN - De inschrijving van Jeugd in Beweging 2016 gaat weer van start. Vanaf maandag 4 juli om 16.00 uur kunnen kinderen uit de gemeente Kampen zich gratis opgeven voor dit jaarlijks terugkerende sportkennismakingsproject. Met Jeugd in Beweging willen we kinderen stimuleren om te gaan sporten en een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Leerlingen die na de zomervakantie op de basisschool zitten, kunnen zich opgeven voor maximaal twee sporten naar keuze. De lessen vinden plaats van september tot december. Sommige sporten zitten snel vol, dus meld je tijdig aan. Kinderen kunnen kiezen uit basketbal, BMX, gymnastiek, kanovaren, korfbal, open atelier voor kids, scouting, springgroep, streetdance, tennis, turnen, volleybal, waterpolo, wielrennen en yoga. 
Wethouder Sport Geert Meijering: “Met Jeugd in Beweging kunnen kinderen ervaren hoe leuk sporten en bewegen is. En misschien ontdekken ze hier wel dé sport die bij hen past!”

Digitaal inschrijven

Inschrijven voor Jeugd in Beweging kan digitaal via www.sportpas.nl/kampen. Sportpas is het platform waar alle actuele sportieve en culturele activiteiten voor de jeugd in de gemeente Kampen te vinden zijn. Ook staat hier informatie over de naschoolse activiteiten die de combinatiefunctionarissen in de wijken organiseren. Zo kan iedereen meedoen.

Meer informatie

Jeugd in Beweging is een project van Sportservice Kampen, de Kamper sportaanbieders en het basisonderwijs in Kampen. Voor meer informatie over Jeugd in Beweging kan contact op worden genomen met Frank Rooseboom via f.rooseboom@welzijnkampen.nl of 038 - 331 72 32.

Artist impression Erfgenamenstraat
Informatiemoment nieuwbouwappartementen Erfgenamenstraat Algemeen Ingezonden 16 uur geleden
De roze entree in de dependance van SMK waarna men zich herboren voelt
Vrouwenkracht geëtaleerd via het moederschap bij Stedelijk Museum Kampen Algemeen 18 uur geleden
Afbeelding
Column Ondernemen in Kampen: Worden we binnenkort allemaal honderd? Algemeen 21 uur geleden