Afbeelding

Positief bedrijfsresultaat voor IMpact

Partnerbijdrages

Met een positief bedrijfsresultaat van € 5.000,- sluit IMpact het jaar 2015 ruim beter af dan begroot. Dit is inclusief € 444.000,- aan Rijksbezuinigingen op de SW-doelgroep. Daarentegen was er ook een eenmalige meevaller uit een subsidie van de Rijksoverheid. Door dit positieve resultaat heeft IMpact ook in 2015 geen beroep gedaan op de gemeenten Kampen en Dronten voor extra middelen.

“Het positieve resultaat is mede te danken aan onze ingezette heldere en ondernemende strategische koers. Wij zijn in staat geweest om nieuwe verdienmodellen op te zetten die in de toekomst additionele opbrengsten genereren. Maar ook onze slim ingerichte bedrijfsprocessen en de gezonde bedrijfsvoering dragen succesvol bij aan dit jaarresultaat.” aldus Rob Houthooft, algemeen directeur van IMpact.

IMpact heeft zich de laatste jaren ontwikkeld van traditionele sociale werkplaats tot een modern arbeidstoeleidingbedrijf. De ingezette koers zal dan ook 2016 voorgezet worden.

Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht Algemeen 12 uur geleden
Bernard van den Belt en Esther Dekker verwelkomen de leescoördinatoren van Bibliotheek op school
Feest bij bibliotheek èn basisscholen met tien jaar 'Bibliotheek op school' Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Gemeentelijk optreden bij ontrechting en rechtsherstel Joodse inwoners onderzocht (5 foto's) 5 foto's instagram 13 uur geleden