Afbeelding
Foto Tennekes

Waypoint Kampen organiseert modeshow

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Waypoint Kampen (verslavingszorg en preventie) houdt op vrijdag 26 augustus haar jaarlijkse modeshow bij de Waypoint-winkel aan Oudestraat 136 om haar werk onder de aandacht te brengen.

Aan de modeshow werken klanten, vrijwilligers en mensen die Waypoint een warm hart toedragen mee. Ook zijn er enkele jongeren bij betrokken vanuit het begeleidingstraject van Waypoint. De show wordt op verschillende tijd gelopen. De eerste show begint om 16.00 uur. Wethouder Meijering is aanwezig om het startschot te geven. De andere shows zijn om 17.00 uur, 19.00 uur en 20.00 uur. Elke show wordt begonnen en afgesloten met een optreden van dansgroep Double Cross P-formance, een dansschool uit Zwolle van Cindy Camphens. Camphens geeft allerlei soorten danslessen, zoals hiphop, urban en oldskool.

Harm Vink is leidinggevende van Waypoint Kampen: "We vinden het fantastisch dat net als vorig jaar Double Cross meewerkt aan onze modeshow. Ook de Magische Schaar hier uit de binnenstad helpt mee. We doen deze show niet alleen, maar met elkaar. Dat is mooi, want ook het werk van Waypoint Kampen doen we niet alleen maar met elkaar. Met elkaar kunnen we de jongeren helpen.”

In de winkel aan de Oudestraat 136 verkoopt Waypoint tweedehands kleding en -accessoires van hoge kwaliteit. De winkel is gestart als re-integratieproject voor de jongeren die bij Waypoint Kampen in begeleiding zijn. In de afgelopen tijd is de winkel uitgegroeid tot een ontmoetingsplek waar iedereen terecht kan voor een luisterend oor, deskundig advies en zo nodig doorverwijzing. De opbrengst is van de winkel is bestemd voor het werk van Waypoint. Meer op www.waypoint-kampen.nl.

Broederkerk
Regiobijeenkomst van stichting 'Kom over en help' Algemeen 11 uur geleden
Wethouder Richard Boddeus neemt de handtekeningen in ontvangst
Actiegroep Muziekpad bestendigt protest met honderden handtekeningen Algemeen 19 uur geleden
Een eigen moestuin; Alex oefende er in Kampen al mee, maar straks heeft hij een immense moestuin voor eigen biologische teelt (foto: Attest Communicatie)
Freelancer De Brug vertrekt naar Bulgarije (8): Natuurlijk wil ik ook een eigen moestuin Algemeen 27 mrt, 15:57
Andries Heidema
Provinciale Staten wil verder met Commissaris van de Koning Andries Heidema Algemeen 27 mrt, 15:41
Het pronkstuk van Hanneke Peters, aldus zoon en dochter Frank en Dorien Peters.
Hanneke Peters exposeert postuum in Margaretha (5 foto's) Algemeen 27 mrt, 11:22
Afbeelding
>>Video<< Beschilderde balklagen uit 17e eeuw ontdekt in rijksmonument Vloeddijk Algemeen 27 mrt, 11:05