Afbeelding

Het stripspektakel het land in met De Roon en IJzerman

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Een metershoog rijdend reclamebord zorgt er weer voor dat Het Kamper Stripspektakel dit jaar op talloze plekken in Nederland in de picture staat. De verhuizers van IJzerman stellen voor het vierde jaar op rij de achterkant van één van hun trucks beschikbaar voor de promotie van het evenement. Dit jaar vakkundig beplakt door De Roon Reclame uit Kampen.

Kerst in Oud Kampen, Full Color, de Weg van Kunst, al vele evenementen kregen een metershoge promotiesticker achter op de vrachtwagens van IJzerman. Dat gebeurt allemaal met gesloten knip. IJzerman vraagt niets voor de reclame en de stickers en beplakking worden ook kosteloos verzorgd door De Roon Reclame.

Beide bedrijven dragen de stad Kampen een warm hart toe. "We willen met deze reclame Kampen buiten de stadsgrenzen bekend maken", aldus eigenares van IJzerman Greet IJzerman. Greet kreeg enkele jaren geleden het idee kreeg om eens iets te doen met de, anders toch wel heel saaie, achterkant van hun trucks. Haar liefde voor de stad, bracht haar op het idee om de wagens te verfraaien met reclame voor mooie culturele activiteiten uit de stad.

Een gouden greep bleek in de jaren daarna, want talloze evenementen en culturele instellingen grepen de mogelijkheid met beide handen aan. Ook uit het land krijgt IJzerman leuke reacties. "Ik wordt wel eens gebeld door mensen uit Rotterdam die enthousiast vertellen dat ze de Kerst in Oud Kampen truck zien rijden".

Wie ook wil profiteren van deze prachtige promotiemogelijkheid, kan zich melden bij Greet IJzerman. Het evenement mag niet commercieel zijn en moet bijdragen aan de promotie van Kampen. Het Kamper stripspektakel vindt plaats op 20 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.