Afbeelding

De inschrijvingen voor SamenLoop voor Hoop Kampen zijn geopend!

· leestijd 1 minuut Algemeen

De inschrijvingen voor SamenLoop voor Hoop Kampen, een 24 uur durende wandelsestafette, zijn geopend. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden als team, survivor of vrijwilliger door een e-mail te sturen naar aanmelden.svhk@gmail.com. SamenLoop voor Hoop staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Meer dan alleen lopen
Op een SamenLoop wordt er stilgestaan bij kanker én het leven gevierd. Het is meer dan alleen lopen. Op een SamenLoop voor Hoop ontstaat er een bijzondere band tussen de aanwezigen. Een lach en een traan gaan het gehele evenement samen. Het verdriet om degene voor wie men aan het lopen is, maar ook de saamhorigheid en het vieren van het leven maken SamenLoop voor Hoop tot een bijzondere ervaring voor iedereen: deelnemers, survivors, supporters en vrijwilligers!

SamenLoop voor Hoop Kampen
In Kampen wordt op 22 en 23 september 2017 de SamenLoop voor Hoop georganiseerd op Sportpark Hagenbroek. Een SamenLoop voor Hoop omdat lokale acties van onschatbare waarde zijn bij het terugdringen van kanker en steunen van (ex)kankerpatiënten. SamenLoop voor Hoop Kampen is een feest van hoop en leven! Het evenement wordt van begin tot eind georganiseerd door vrijwilligers. Zij zijn op dit moment druk bezig met de voorbereidingen. De volgende drie ceremonies staan al vast:

1. De Openingsronde met survivors
Onder warme aanmoediging van familie, vrienden en andere belangstellenden lopen mensen die kanker hebben of hebben gehad de eerste ronde over het parcours. Zo krijgen (ex)kankerpatiënten een hart onder de riem gestoken.

2. De Kaarsenceremonie
's Avonds verlichten kaarsenzakken met persoonlijke boodschappen het parcours. En met een speciale ceremonie worden dierbaren herdacht, wordt iedereen gesteund en wordt er gevierd dat mensen kanker hebben overwonnen.

3. De Slotceremonie
Na 24 uur wandelen loopt iedereen samen deze feestelijke laatste ronde. Aan het eind wordt de opbrengst bekendgemaakt en de cheque overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Waar gaat het geld naartoe?
De SamenLoop voor Hoop wordt op 22 en 23 september 2017 gelopen op de baan van AV Isala ’96 in Kampen. Met de SamenLoop voor Hoop Kampen wordt er geld ingezameld, krijgen (ex)kankerpatiënten een hart onder de riem gestoken en is er aandacht voor en informatie over uiteenlopende aspecten van kanker. De totale opbrengst van de SamenLoop voor Hoop komt ten goede aan het wetenschappelijk kankeronderzoek dat de KWF financiert.

Samen komen we steeds dichterbij
Samen met miljoenen mensen droomt de organisatie van de Samenloop voor Hoop Kampen van een wereld waarin kanker niet langer een dodelijke ziekte is. Wereldwijd werken wetenschappers naar die dag toe. Zo snel als zij kunnen. Zo snel als wij hen in staat stellen. Help daarom mee en zet op 22 en 23 september 2017 een stap tegen kanker. Iedereen kan meelopen of meehelpen. Van teamcaptain tot survivor en van vrijwilliger tot sponsor. Zo wordt samen het verschil gemaakt! Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen naar aanmelden.svhk@gmail.com. Neem voor meer informatie ook gerust contact op met de organisatie.

Facebook: https://www.facebook.com/samenloopvoorhoopkampen
Website: www.samenloopvoorhoop.nl/kampen