Afbeelding
Ellen de Bruin

Kamper Chris en Anne figureren in promofilm Julianatoren

· leestijd 1 minuut Algemeen

KAMPEN - Het is voor veel kinderen een droom. Voor openingstijd alvast de Julanatoren binnen en dan genieten van de attracties. De Kamper kinderen Chris en Anne mochten het. Zij waren uitgekozen om te figureren in een promofilm van het park.

Het tweetal vertelt: "We moesten ’s morgens al om zeven uur in de Julianatoren zijn. Omdat ze eerst de opnames gingen doen met twee grote drones. Om 10.30 gaat het park open, dus dan mag je niet meer met drones vliegen. Het was super leuk met die drones. Toen wij omhoog gingen in de achtbaan vlogen ze met ons mee. We moesten wel zeven keer achter elkaar in de achtbaan. Was cool!"

Op het park is ook een bootje dat met een katapult over het water geschoten werd. Chris moest als figurant aan boort van dit bootje. "Ze gooiden koud ijs in het water. Het leek dan net of er rook van het water afkwam..Heel raar spul..Ze moesten het uit een bak halen met handschoenen. Ook dat moest erg vaak over..."

Het tweetal heeft de hele dag door opnames gemaakt. Als zij in een attractie moesten, dan moest het overige publiek er tijdelijk uit. "Het was een lange dag maar erg leuk om te doen. Het was allemaal super georganiseerd en we kwamen niets te kort. Een van deze dagen komt het promo filmpje op de website, en er was een kans dat er ook tv reclame van wordt gemaakt, maar dat was nog niet helemaal zeker, maar dat hopen we wel natuurlijk. Tot slot kregen we nog een vrijkaartje mee voor het park."

Afbeelding

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.