Afbeelding

Koopjesmarkt op Botermarkt

Algemeen

KAMPEN - Op de Botermarkt wordt donderdag 25 augustus de Koopjesmarkt gehouden. Op deze dag kunnen mensen tussen 10.00 en 17.00 uur gezellig struinen tussen de kraampjes van o.a. Casa el Campo, By Yosh, Charlies Jeans en Casuals, DA Bolwerk, Jemako, Kinderspeciaalzaak De Kleine, Ollifantje Mode & Simply Mode.

Net als de vorige jaren vindt de Koopjesmarkt plaats op de Botermarkt. “Dit plein leent zich uitstekend voor een markt als deze. Met een groot aanbod van kwaliteitsartikelen tegen super lage prijzen is er voor ieder wat wils. In combinatie met de terrassen van Eetkamer de Tijd & Restaurant de de Bottermarck is het plaatje helemaal compleet.” Gezellig koopjes shoppen en genieten van een lekker hapje en drankje op het terras”, vertelt de enthousiaste Ab-Wim de Kleine, een van de organisatoren. “Er komen steeds veel mensen op af en het is inmiddels vaste prik geworden dat de koopjesmarkt wordt georganiseerd op de donderdag na de laatste Kamper Ui(t) dag. Al deze ondernemers heten u dan ook van harte welkom in een super gezellige sfeer.

De Koopjesmarkt heeft veel te bieden. “ Het assortiment is heel divers: van heerlijke geuren tot (heren-, dames- & kinder-) kleding en van schoonmaak artikelen tot woonaccessoires. Er zijn merkartikelen te krijgen voor super lage prijzen”, besluit De Kleine.