Kamper Letterspelwandeling met app-instructie op 10 september

Cultuur

CultuurZIEN organiseert op zaterdag 10 september een stadswandeling over het Kamper Letterspel. Verzamelen om 14.00 uur in het Hof van Breda aan de Marktsteeg. Na een korte instructie over het spel, wordt een stadswandeling gemaakt langs een deel van de locaties. Geen zin in een app, maar wel meewandelen mag ook. De instructie is gratis, deelnamekosten voor de wandeling bedragen 6, -, met biebpas 5, -.

Op zaterdag 10 september maakt cultuurZIEN de link openbaar naar het Kamper Letterspel. Dit digitale spel op basis van het alfabet brengt de spelers van A tot Z langs ikonen en symbolen in de Kamper binnenstad. De link verschijnt om 09.00 uur op de website van cultuurZIEN en in de sociale media. Na het downloaden van de app, kan het Kamper Letterspel door iedereen gespeeld worden. Wie liever een persoonlijke instructie krijgt, kan om 14.00 uur terecht in het Hof van Breda. Noodzakelijk is een zo modern mogelijk mobiel apparaat (telefoon of tablet) met gpsverbinding. Voor wie helemaal niet wil werken met een app, organiseert Carin Koopman aansluitend een stadswandeling langs een aantal locaties van het Kamper Letterspel.

Vooraf opgeven voor deelname is niet nodig, tenzij men met een groep komt. Kijk voor meer informatie op www.cultuurzien.nl of bel met (038)331 10 24.

Abonneer gratis

op de digitale krant en ontvang
deze wekelijk in je mailbox.