Afbeelding

CKSO organiseert open repetitie op 15 september

Cultuur

Het nieuwe seizoen voor het CKSO start op donderdag 8 september. Onder leiding van dirigent Vincent Pollemans gaan de beide orkesten zich voorbereiden op nieuwe concerten en optredens.

Het CKSO bestaat uit een A-orkest en een jeugdorkest. Beiden orkesten spelen een eigen programma, maar spelen tijdens concerten ook gezamenlijk. Uiteraard spelen de beide orkesten klassieke muziek, maar ook filmmuziek en lichte muziek staan op de lessenaar.

Geïnteresseerde muzikanten zijn van harte welkom om eens te komen luisteren en mee te komen spelen tijdens een repetitie. Daarom organiseert het CKSO een open repetitie op donderdag 15 september.

De orkesten van het CKSO repeteren op donderdagavond in het gebouw van theaterkoor Caecilia (Noordweg 94, Kampen), uitgezonderd de schoolvakanties. De jeugd begint om 18:15 uur met de repetitie; vanaf 18:00 uur is de zaal geopend. Het A-orkest start om 19:30 uur met haar repetitie. Iedereen die een instrument uit het symfonieorkest bespeelt is welkom om mee te komen spelen! Het orkest is vooral op zoek naar violisten, trompettisten en klarinettisten, maar ook muzikanten die een ander instrument bespelen zijn van harte uigetnodigd.

Wilt u meer informatie over het CKSO, neemt u dan contact op: Kees Smits: 06-51289509 / info@ckso.nl (A-orkest) of Arjan Broekhuizen: 038-3330216 / jeugd@ckso.nl (jeugdorkest). Of kijk op onze website: www.ckso.nl.

Voorzitter Theo Rietkerk van Go-Ahead noemde de handelswijze van Jubbega 'kwalijk'
KNVB fluit Jubbega terug: competitie dient uitgespeeld te worden Sport 23 uur geleden
Afbeelding
Zalk geef zich niet zomaar gewonnen in Lemele Sport 22 apr, 22:15
Afbeelding
Burgers gezocht die samen een boerderij op willen richten (3 foto's) 3 foto's instagram 22 apr, 13:21