Afbeelding

All In Ingrid verhuist over de brug

· leestijd 1 minuut Partnerbijdrages

All In Ingrid was jarenlang gevestigd bij de Boni-supermarkt aan de Goudplevier in IJsselmuiden, maar de winkel is verhuisd naar Kampen. Donderdag 22 september opent eigenaresse Ingrid van Hout een winkel in het nieuwe winkelcentrum in de Hanzewijk.

Afgelopen zaterdag was All In Ingrid in IJsselmuiden voor het laatst geopend. Ingrid hoopt dat de klanten haar ook in Kampen weten te vinden. “Mensen uit Kampen kwamen in al die jaren de brug over. Ik hoop dat mensen uit IJsselmuiden dat straks ook doen”, aldus Ingrid.

Ingrid hecht veel waarde aan kwaliteit. “Dagelijks hebben we een vers en gevarieerd aanbod in onze winkels. Bij ons kun je leuke dingen kopen voor leuke prijsjes. Daarnaast spelen we in op trends. We bezoeken regelmatig beurzen.” Ook houdt Ingrid regelmatig workshops voor de klanten met diverse verschillende thema’s, als de herfst, Kerst en Pasen. All In Ingrid heeft een webshop en een bezorgservice. Als lid van Fleurop kan de bloemenzaak in heel Nederland en zelfs in het buitenland bloemen laten bezorgen.

Donderdag opent Ingrid de deuren van haar nieuwe winkel en dat gebeurt met een feestelijk tintje. Voor de eerste 250 klanten ligt een leuke attentie klaar bij een besteding van minimaal 10 euro. Daarnaast wordt uitgepakt met een aantrekkelijke openingsaanbieding. Festival Colours winterviolen in schaal voor slechts 3,95 euro. Voor klanten uit IJsselmuiden heeft ze een leuke bezorgaanbieding. Tot en met 31 oktober kunnen IJsselmuidenaren een boeket gratis laten bezorgen als ze bestellen via de webshop. “Gebruik de kortingscode ‘verhuizen’, besluit Ingrid.

All In ingrid

Hanzeplein 15 Kampen

(038) 332 50 47